RESTAURANT DACIA

Pentru  știm cât de mult țineți la detalii, Restaurantul Dacia  întâmpină cu un cadru primitor, în care predomină culorile calde. Pentru un eveniment bine organizat este nevoie de o echipă serioasăcorectă și implicată 100% în ceea ce face. Scopul nostru este ca fiecare eveniment organizat  fie apreciat de clienții noștridin toate punctele de vedere ( organizare, meniu, aranjamente, servire, preț).  propunem o întâlnire pentru a obține o ofertă personalizatăFĂRĂ STRES LA NUNTA DVS!

despre noi

Suntem o echipă de profesioniști, gata oricând să răspundă oricărei provocări. Restaurant DACIA, este un restaurant cu tradiție în Craiova, care vă pune la dispoziție două săli cu capacități diferite de persoane – Salon Gold și Salon Alize. Tipurile de evenimente organizate în restaurantul nostru sunt – nunți, botezuri, banchete, majorate, mese festive, petreceri de firmă, petreceri tematice, revelion și alte evenimente prezente în viața dvs. Trebuie să vedeți că să credeți. De aceea, de ce nu veniți să vedeți cu proprii ochi ambianța de care puteți beneficia în ziua marelui eveniment. Indiferent de ce organizați, o petrecere de mare clasă sau o petrecere în care să vă bucurați de câteva clipe în compania celor dragi savurând mâncăruri alese, restaurantul nostru este dedicat și special conceput pentru că dvs să vă simțiți excelent. Putem discuta planurile și cerințele dumneavoastră într-un mod relaxat și calm. De la modernul excepțional la ceva mai tradițional, vom excela întotdeauna în crearea nunții visurilor dvs. Pentru o ofertă personalizată programați o întâlnire la restaurantul nostru, la telefon 0766640934.

Recenzii

Recomand cu încredere ! Restaurant perfect , mâncare de nota 10 personal impecabil , servicii ireproșabile , am avut o nunta perfecta !
Extraordinar de frumos!!! Am facut si revelionul in aceasta locatie, nu spun din complezenta ci adevarul, mancarea foarte proaspata si buna,muzica la fel. Servirea ireprosabila!!
Imi pare rau ca nu sunt mai multe stele..fara sa stau pe ganduri as fi votat ca este un restaurant de 10 stele..cei mai buni!!

Ce Ne Recomandă

Experiență

 8 ani experiență în organizarea de evenimente.
Peste 700 evenimente organizate.

 Profesionalism

 Personalul este atent selecționat și instruit.
Tratăm fiecare eveniment cu seriozitate maximă.
Punem accent pe munca în echipă.

Garanții

 Ne-am dezvoltat continuu după nevoile clienților.
Părerea clienților despre activitatea noastră contează foarte mult. Puteți afla mai multe alăturându-te comunității noastre de pe Facebook.

Calitate

 Obiectivul nostru  este ca evenimentul dvs sa fie 100% reușit.
Inovam continuu pentru a ne surprinde clienții.

Hai să facem cunoștință
0766640934