Evenimente Private

nunti-craiova

V-ați hotărât alături de jumătatea dvs să faceți cel mai important pas din viață? Sunteți în căutarea unei săli de nunți însă dintre toate variantele văzute nu ați reușit să vă decideți? Restaurant Dacia vă oferă cel mai atractiv pachet de pe piața din Craiova în ceea ce privește meniurile de nuntă, aranjamentul sălii, chiar și muzica. Cu un sistem audio foarte echilibrat și împreună cu coordonatori specializați în acest domeniu vom asigura că fiecare detaliu al acestui eveniment să fie bine pus la punct.

Evenimente Corporate

petreceri-corporate-dacia

Fie că doriți să vă motivați personalul sau să sărbătoriți un anumit eveniment al companiei dumneavoastră, organizarea unor evenimente corporate fabuloase este întotdeauna soluția perfectă. Am organizat zeci de evenimente corporate pentru partenerii noștri, rezultatul fiind același: evenimente corporate fabuloase = clienți extrem de mulțumiți. Petreceri corporate organizate cu diferite ocazii de tipul petrecere corporate Crăciun, petrecere corporate de aniversare a companiei, petrecere corporate dedicată lansării de noi produse sau servicii etc., exact acestea sunt evenimentele care vor face diferența pentru cei cu care lucrați.

Alte Evenimente

petreceri-dacia-craiova

Pentru orice alt eveniment din viața dvs Restaurant Dacia este alegerea perfectă. Este o locație proiectată și realizată pentru a răspunde cerințelor privind desfășurării oricărui tip de eveniment.

Hai să facem cunoștință
0766640934